Křest knihy A tak tedy jdu...

  • 17. září 2019 / napsal(a) Epocha
Nakladatelství Epocha srdečně zve na křest knihy Jiřího Dynybila A tak tedy jdu...

Křest knihy moderuje novinář, redaktor a sportovní komentátor Jaroslav Suchánek.

 

Účinkují:

Barbara Slezáková - přední česká sopranistska

Pavel Verner - mezinárodně uznávaný violencellista, profesor na Pražské konzervatoři, sbormistr Svatotomášského sboru, člen orchestru Národního divadla a kvarteta Apollon

 

Knihu pokřtí pan Martin Severa, televizní moderátor, redaktor a cestovatel a Antonín Panenka, bývalý československý fotbalista a reprezentant, mistr Evropy z Jugoslávie 1976.

 

Kdy: středa 9. 10. 2019

Kde: Vinný sklep újezd, Újezd 19, 118 00, Malá Strana

 

Jiří Dynybil je bývalý zdatný sportovec a hokejový trenér, podnikatel, žijící desítky let v Německu a Španělsku. Během svého života musel vzdorovat mnoha těžkým zdravotním překážkám, které ho doprovázely i na jeho Svatojakubské cestě. Vystudoval v Praze obor televizní a rozhlasové studiové techniky, později se v zahraničí musel přeučit na nejnovější směry analogové a digitální průmyslové elektroniky. V tomto oboru pracoval jako inženýr až do počátku osmdesátých let, následně i s vlastní obchodní firmou. Mnoho cestoval, například tři roky po Střední a Jižní Americe, s touhou poznávat jiné země, kultury, přírodu a lidi. To byl pro něj také ten hlavní podnět pro absolvování tradiční Svatojakubské pouti.

 

Odkaz na událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/388434308498254/



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.