Užijte si letošní léto s vybranými tituly z našeho nakladatelství, které teď nakoupíte s exkluzivní slevou 35 %. Vybírat můžete z více než dvou stovek historických, fantastických i faktografických knih.

KOMPLETNÍ PŘEHLED SLEV NAJDETE V ZÁLOŽCE SLEVY A AKCE

 

IMG_1483

Edice Polozapomenuté války

Vyberte si z široké nabídky titulů, které zpracovávají rozličná témata napříč historií od starověku přes novověk až po moderní dějiny. Julius Caesar, Hannibal, křižáci, Napoleon a třicetiletá válka, ale také války samurajů, americko-irácká válka nebo konflikt Ruska s Finskem. V edici najdete knihy oblíbených autorů historické literatury, jako je Luboš Taraba, Pavel Vodička, Karel Richter, Václav Králíček, Josef Opatrný nebo Roman Kodet, doplněné fotografiemi, mapkami, chronologií a řadou dalších ilustračních materiálů. 

Nakupovat se slevou knihy z edice

 

 

EPOCHA_INST_Banner_Soutez_1

Edice Magnetka  

V této edici literatury faktu najdete zajímavé události, momenty nebo postavy našich i světových dějin. Nahlédněte do zákulisí bojů na ostrově Nová Guinea za druhé světové války, zjistěte více o dívce, které se přezdívalo Mata Hari z Chebu, prozkoumejte životní osudy českého dobrodruha Čeňka Paclta, který jako první Čech procestoval pět kontinentů, nebo odhalte děsivé zákulisí chemické války a vznik Cyklonu B. Fascinující příběhy a střípky z historie najdete v publikacích oblíbených autorů jako Dalibor Vácha, Elmil Hruška, Břetislav Ditrych nebo Roman Cílek.

Nakupovat se slevou knihy z edice

 

IMG_2155

Knižní balíčky a další tituly ve slevě 

Nejlepší česká akční fantatika, výběr sci-fi, alternativní historie a fantasy nebo průřez produkcí jednotlivých autorů. Ať už chcete proniknout do fantastického žánru, hledáte hezký knižní dárek nebo si chcete jen doplnit knihovničku, fantastické knižní balíčky vám pomohou s výběrem. Pořiďte si za výhodné ceny tituly od autorů jako František Kotleta, Roman Bureš, Kristýna Sněgoňová, Michaela Merglová, Oskar Fuchs, Josef Pecinovský nebo Dalibor Vácha. V naší sekci slev najdete navíc také celou řadu dalších samostatných a dlouhodobě zlevněných titulů.

Nakoupit se slevou balíčky fantastiky



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.