Nakladatelství Epocha na ComicConu 2021

  • 11. října 2021 / napsal(a) Epocha
ComicCon Prague, největší setkání fanoušků fantastiky v Čechách, proběhne už tento týden a naše nakladatelství u toho samozřejmě nemůže chybět!

Nakladatelství Epocha bude mít na akci prodejní stánek, kde si můžete vybrat z široké nabídky knih od fantastických autorů jako František Kotleta, Kristýna Sněgoňová, Roman Bureš nebo Michaela Merglová. Kromě potravy pro vaše knihovničky u nás najdete také spoustu nového knihomolského merche jako trička, placky, hrníčky nebo plakáty a ve spolupráci s organizátory jsme pro vás připravili také program, kde se můžete setkat s našimi autory. 

IMG_1100Poznejte fantastické krásky a vetřelce

Kdy: pátek, 15. 10. od 21:30

Kde: sál E2

Skafandry, lepé děvy, emzáci a sex. Poznejte novou antologii pulpových příběhů od nejlepších autorů české fantastiky. Kristýna Sněgoňová, Jan Kotouč, Martin Paytok a řada dalších se spolu s editorkou Michaelou Merglovou podělí o historky z tvorby a pokřtí knihu s šéfredaktorem časopisu Pevnost.

Účastníci: Michaela Merglová, Jan Kotouč, Kristýna Sněgoňová, Peter Jelínek, Martin Paytok, Alžběta Bílková

O psaní s autorkami fantastiky 

Kdy: sobota, 16. 10. od 13:00

Kde: sál literární linie

Beseda se spisovatelkami Kristýnou Sněgoňovou a Michaelou Merglovou, kde se obě autorky podělí o perličky ze své tvorby i životů. Čeká vás smršť humoru, historek a drbů, které nikde jinde nenajdete! 

Účastníci: Kristýna Sněgoňová, Michaela Merglová

IMG_8845Máme vydanou knihu, co dál 

Kdy: sobota, 16. 10. od 15:00

Kde: sál literární linie

Beseda s trojicí spisovatelů o tom, jaké to je psát a vydávat knihy, co to obnáší a jaké úskalí i radosti na autory čekají.  

Účastníci: Michaela Merglová, Martin Paytok, Zuzana Hartmanová

Nanits: Unikátní komiks světových kvalit 

Kdy: sobota, 16.10. od 18:00

Kde: sál komiksové linie 

Jak se v Česku tvoří komiks světových parametrů? Mimořádný projekt, který si vysnila dvojice českých tvůrců s týmem zahraničních kreslířů, letos po 15 letech spatřil světlo světa v knižní podobě. Poslechněte si, jak se rodil komiks Nanits Chronicles!

Účastníci: Michael Petrus

IMG_8659Legie, rusalky i konec světa

Kdy: sobota, 16. 10. od 20:00

Kde: sál literární linie

Nejostřejší autorka české fantastiky bude mluvit o psaní světů, ve kterých se mísí temnota, humor i dobrodružství v dokonalém mixu, který ji vystřelil mezi nejprodávanější autory žánru. První Comic Con rozbila svým humorem a letos to nebude jinak. Dojde i na křest Země v troskách s kmotrem Pavlem Renčínem.

Účastníci: Kristýna Sněgoňová, Pavel Renčín



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.