Od 30. srpna až do 5. září nakoupíte knihy pro děti a mládež s speciální slevou 35 %!

Už tento týden končí prázdniny a děti se vracejí do školních lavic. Abychom jim i jejich rodičům trochu zpříjemnili toto období, rozhodli jsme se pro vás připravit slevu 35 % na tituly pro děti a mládež. Kompletní přehled slev najdete v knižní sekci a připravili jsme pro vás také výběr toho nejlepšího, co v ní můžete pořídit.

Veronika Krištofová: Eliáš mezi piráty

IMG_9122

Eliáš má velký sen. Chce se stát námořníkem. 

Jenomže hubenému klukovi ze sirotčince, který ještě ke všemu nemá pravou ruku, práci na lodi nikdo dát nechce. Když ale v přístavu potká Angeliku, dceru obávaného piráta, neváhá ani vteřinu. To je přece ono! Zkusí to u pirátů! Spolu s Angelikou, kuchařem Krevetou a s „domácím mazlíčkem“ Sultánem se vydá na dobrodružnou mořeplavbu. Mají za cíl jediné – najít Angeličina otce, kapitána Flinta, který před časem zmizel během hrůzostrašné bouře.

Vydejte se na nebezpečnou výpravu plnou zrádných hlubin, kde vám do cesty vstoupí nejedna mořská nestvůra, která všechno pořádně zašmodrchá. Podaří se Eliášovi překonat všechny překážky a kapitána Flinta zachránit?

Více o knize Eliáš mezi piráty.

Ke knize pořídíte také stylové pexeso nebo omalovánky v naší sekci dárkových předmětů.

Přečtěte si také rozhovor s autorkou a podívejte se na fotografie ze křtu.

Petra Kubašková: Tajemství Stříbrné čarodějky 

IMG_9473

V pražských uličkách se začíná povídat stará legenda o příchodu Stříbrné čarodějky, která vládne nevídanou mocí. A být čarodějkou v Praze není jen tak! Ginevra, mladá čarodějka z Malé Strany, o tom ví své. Jen co odkryla jedno velké rodinné tajemství, spadne rovnou do další šlamastyky, když se při jednom kouzlu něco pořádně zvrtne. Jako by nestačilo, že na ni mají spadeno ostatní pražské čarodějky a chtějí malostranský rod jednou provždy vyhnat z Prahy. Ginevra teď musí dokázat, že sem i se svou rodinou patří. Vydá se proto i se svými třemi přáteli na dobrodružné putování časem hledat dávno ztracený artefakt. Při jejich pouti do „stříbrného města“ se jim do cesty připlete i nějaké to čertisko, potrhlé strašidlo či podivuhodná trojčata v maringotce a samotnou Ginevru pak cesta zavede až hluboko pod zem, k bytostem tak starým, že z nich zbyla jen pověst.

Vítejte již podruhé v kouzelném světě malostranských čarodějek, který uchvátil malé i velké čtenáře.

Více o knize Tajemství Stříbrné čarodějky.

Ke knize pořídíte také stylový hrníček a dárkový balíček v naší sekci dárkových předmětů.

Přečtěte si také rozhovor s autorkou.

František Petran: Černí husaři a probuzený démon

IMG_8330

Černí husaři jsou elitní vojáci císaře Arminia, kteří se dokážou ohánět nejen palašem, ale i magií. Život ovšem není jen boj, občas je třeba nabrousit šavle nebo okovat koně. A tak jednoho dne zastaví před kovárnou v Lískovci dva jezdci, čarodějka Sabina a válečný mág Florián. Netuší, že právě upoutali pozornost místní loupežnické bandy. Jejich vůdce Krahujec vycítí snadnou kořist a rozhodne se je přepadnout. Floriánovi nezbývá než použít magii, čímž probudí prastaré zlo a rozpoutá největší bitvu věků…

Dobrodružný příběh pro malé i velké čtenáře od 9 let.

Více o knize Černí husaři a probuzený démon.

Přečtěte si rozhovor s autorem.



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.