Zbrusu nové fantastické audioknihy

  • 6. září 2021 / napsal(a) Epocha
Ve spolupráci s Audiotékou jsme pro vás připravili fantastické audioknihy. Vydejte se do postapunkové Prahy blízké budoucnosti, tvrdého města v oblacích nebo na drsný sever mezi drakobijce!

Nové fantastická audioknihy vás zavedou do světů známých, neznámých i nečekaných...

František Kotleta: Underground: Revoluce

Underground_Revoluce_AUDIO_coverAudioknihu Underground: Revoluce čte Petr Burian. 

Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta. Korporace se rozpadají a po mnoha letech se chystají volby, které přinášejí nejen slovní přestřelky, ale i krev v ulicích. V těch ulicích, po nichž prý kráčí Digitální mesiáš, jenž přišel spasit svět poté, co čarodějky selhaly.

Detektiv Petr Vachten má ale jiné starosti. Umírají vlivní lidé a do City News přicházejí informace od jejich vraha, který si říká Zodiak. A co je nejhorší – digitální mládež propadla kouzlu retrorapových verzí písní Hany Zagorové!

VÍCE

 

Kristýna Sněgoňová: Město v oblacích 

Audio_Mesto_v_oblacich_-_frontAudioknihu Město v oblacích čte Daniel Volný.

Svět je v troskách. Když se hroutil, postavili lidé svou spásu – město na obrovských pilířích, chráněné před vším zmarem tam dole. Ale to bylo dávno. Tak dávno, že už si to nikdo nepamatuje. A kdo o tom něco tuší, je v nebezpečí, mohla by po něm totiž jít císařská tajná služba, Polit, protože svět mimo město přece neexistuje. Alespoň ne pro ty, kdo nejsou vyvolení. Jenže stará tajemství se ráda nečekaně vynořují, a když se ve městě začnou záhadným způsobem ztrácet děti, nejlepší vyšetřovatel Politu pochopí, že věci mohou být jinak, než mu celý život tvrdili.

Nový román Kristýny Sněgoňové přináší mezi troskami světa po apokalypse temné dobrodružství, jaké tu dlouho nebylo.

VÍCE

 

Michaela Merglová: Píseň severu 

PisenSeveru_AUDIO_coverAudioknihu Píseň severu čte Jan Meduna.

V Dussu přituhuje a nejen kvůli přívalům sněhu a mrazu. Ve vánici se skrývá smrt a nejspíš i něco mnohem horšího. V zasněžených horách se ztrácí bojovníci a něco temného vraždí v ulicích. Ostřílený válečník Cuchenan a jeho společník bard Minangar musí znovu spojit své síly a vypořádat se s temnotou, které dosud nemuseli čelit.

Nový příběh ze světa Písně oceli nabízí dobrodružství, akci, humor i vášeň v duchu nejlepších příběhů meče a magie.

VÍCE



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.