Nakladatelství Epocha na Comic-Con Prague 2022

  • 19. dubna 2022 / napsal(a) Epocha
ComicCon Prague, největší setkání fanoušků fantastiky v Čechách, proběhne už tento víkend a naše nakladatelství bude stejně jako všechny předchozí ročníky u toho!

Kromě tradičního prodejního stánku Nakladatelství Epocha s širokou nabídkou knih a dárkových předmětů s knižní tematikou se můžete těšit také na besedy a autogramiády s našimi autory. Čeká na vás František Kotleta, Kristýna Sněgoňová, Albrecht Smuten nebo Petr Brožovský!

Legie pod palbou otázek

IMG_1972Kdy: Sobota, 23. 4. 2022 od 21:30

Kde: Evropa 2 Stage

Společný dvanáctidílný literární projekt Legie dvou oblíbených autorů nebude jediným tématem besedy, ale se zabrousí i do jiných literárních světů. Očekávat můžete palbu otázek moderátora Mikoláše Tučka i nekorektní odpovědi obou hostů Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové.

 

 

Zákon genu

Kdy: Neděle, 24. 4. 2022 od 16:00

Kde: Evropa 2 Stage

Dvě století po narození otce genetiky Johanna Gregora Mendela oslaví toto výročí vydání antologie sci-fi povídek. Genetika je pořád pro vědu obrovskou výzvou a polem pro nové fascinující objevy. A stejně tak pro spisovatele sci-fi. U příležitosti narozenin velké osobnosti české vědy se vynikající autoři fantastiky vydali na své vlastní dobrodružné výpravy spojené s genetikou. Besedu moderuje Pavel Renčín a můžete se těšit na vskutku hvězdnou sestavu hostů, přijde František Kotleta, Ondřej Neff, Lucie Lukačovičová, Jan Kotouč a další.

Albrecht_Smuten

Stripem i dalšími komiksy k úspěchu

Kdy: Neděle 24.4. 2022 od 14:00

Kde: Místnost D12

Albrecht Smuten se proslavil na sítích jako tvůrce břitkých stripů Pac a Pussy s dvojicí koček a také Terapii masem. V nedávné době se navíc ze sítí přesunul i ke knihám od Epochy. Dan Černý tvoří stripy pro Pevnost, ilustruje a kreslí komiksy a je také autorem tří sběratelských obálek sborníku Krásky a vetřelci. Chcete vědět, jak došli úspěchu? Přijďte je vyzpovídat!

 

O psaní s autorkami fantasy

Kdy: Sobota 23. 4. 2022 od 17:00

Kde: Místnost D1 

Postapo, městská fantasy nebo klasické fantasy meče a magie. Nahlédněte do zákulisí tvorby hvězd fantastiky Michaely Merglové a Kristýny Sněgoňové.

 

Tanec papírových draků

IMG_9300Kdy: Sobota 23. 4. 2022 od 18:00 

Kde: Místnost D1

Beseda se sběratelem knih, organizátorem larpů, nadšeným střelcem, nevyslyšeným hudebníkem, obávaným dungeonmasterem a mistrem ČR ve slam poetry, Petrem Brožovským, o jeho nové knize Tanec papírových draků. Novinku představí a pokřtí současný mistr české akční školy, František Kotleta.

 

 

Argentinská strašidla ve fantastice

Kdy: Sobota 23. 4. 2022 od 21:00

Kde: Místnost D1

Jaké nadpřirozené jevy a bytosti najdete v Argentině? Co vám může na cestách pomoci nebo naopak ukousnout nohy u samého krku? Vydejte se napříč pozoruhodnou zemí plnou kontrastů s Lucií Lukačovičovou a její novinkou Zákon Azylu.

Kde ještě potkáte naše autory

V sobotu v místosti D1 bude od 10 hodin probíhat debata Fantastika potichu i nahlas, kde  Michaela Merglová, Pavel Renčín a Lukáš Vavrečka podiskutují o svých audioknihách, o veselých příhodách „ze zákulisí“ a vůbec o tom, jaké to je fantastické příběhy poslouchat.

Lucie Lukačovičová bude s Janem Kotoučem probírat záludnosti inspirace o získávání nápadů a jak jim jít naproti v přednášce A kde berete tu inspiraci? v neděli v místnosti D1 od 13 hodin. 

Kromě toho si na stánku Pevnosti zároveň můžete nechat podepsat naše autory jako Františka Kotletu, Kristýnu Sněgoňovou nebo Michaelu Merglovou.

Více informací o programu najdete na stránkách Comic-Con.

Těšíme se na vás! 



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.