Audioknihy pro všechny vášnivé posluchače

  • 7. října 2022 / napsal(a) Epocha
S nadcházejícími Vánoci jsme si pro vás připravili novou dávku strhujících audioknih od našich autorů.

Policejní parta těch nejextrémnějších lidí, obludné vraždy páchané pod diktátem chtíče, nebo genetika na x způsobů. Nové audioknihy vás zavedou do příběhů za hranicí fantazie i do kruté reality našeho skutečného světa!

Petr Brožovský: Tanec papírových draků

Tanec_papirovych_draku_audio_COVER_1

Audioknihu čte sám autor Petr Brožovský

Nejsme normální. Nikdo normální by se nikdy nenechal nalejt k policii, ale my jsme extrém. Práce, co děláme, je špinavější než dvouhvězdičková štětka a za vrchol sociálního vyžití považujeme pozdravení se s někým, kdo si v posledních dvou hodinách nečistil zpod nehtů krev. Jsme PSZÚ – Policejní Sledovací a Zásahový Útvar (nebo taky Parta Slizkých Zkurvených Úchylů – což je vzhledem k tomu, že mezi námi jsou sériový vrah, pedofil, žhář, sadistka, nerd a další hříčky přírody, tak nějak přesnější). Vrána k vráně sedá – a my jsme hejno bílých vran. Neměli nás hledat, neměli nás najít, ale hlavně si neměli myslet, že jim tohle může projít! Je jedno, že jde o sektu převtělujících se telekinetiků, my totiž přicházíme s tou největší opthalmo-stomatologickou lekcí všech dob – oko za oko, zub za zub.

VÍCE

 

Viktorín Šulc: Monstru podoben

nahled_Monstru-podoben_AUDIO_cover

Audioknihu čtou Miroslav Táborský a Luboš Ondráček

Obludné vraždy diktované zvráceným pojetím sexuální touhy, deviantní uvažování pachatelů…
Třetí svazek ojedinělého a mimořádně rozsáhlého díla mapuje historii tuzemské vraždy v letech 1993 až 1999. A stejně jako první díl série, také druhý se dočkal velmi častého pětihvězdičkového maxima čtenářů-hodnotitelů i nadšených vzkazů:

„Musím číst. Pořád! Čtu dokonce i při čištění zubů. Manžel si ťuká rukou na čelo, jestli jsem se nezbláznila. Ale já tu knihu nedokážu odložit!“

„Skvělá kniha. Absolutně na dřeň. Autor je mistr v daném žánru… Každopádně budu třetí díl netrpělivě vyhlížet.“

„První dva svazky jsou výjimečným dílem. Jestli máte rádi detektivky, tak tohle je skutečné krimi ze života.“

A kam nás Panoptikum tentokrát zavede? Tak třeba k patricijské hrobce olšanského hřbitova. Na prázdninově opuštěné školní hřiště. Projdeme se po střeše severomoravského věžáku… Zaposloucháme se do ozvěny pachatelových kroků, ustrneme nad posledním výkřikem oběti… Seznámíme se s uvažováním kriminalistů na místě činu, s poznatky soudních lékařů, se zkušenostmi expertů zkoumajících vražednou mysl.

Dveře třetí ponuré panoptikální chodby se otevírají s přízračným skřípotem… Odvážíte se vstoupit?

VÍCE

Antologie českých autorů: Zákon genu

Zakon_genu_COVER

Audioknihu čte Vladislav Beneš

Uplynulo dvě stě let od narození otce genetiky Gregora Mendela, ale genetika je pořád pro vědu obrovskou výzvou a polem pro nové fascinující objevy. A stejně tak pro spisovatele sci-fi. U příležitosti narozenin velké osobnosti české vědy se vynikající autoři fantastiky vydali na své vlastní dobrodružné výpravy spojené s genetikou. Vypravíte se do vesmíru, setkáte s mimozemšťany, budete cestovat časem, budete se smát, bát i hloubat nad tím, co nás ještě v oblasti genetiky možná čeká a nemine, protože věda a fantastika patří neodmyslitelně k sobě. Stejně jako objevování nových příběhů a tajemství. 

Vychází pod patronací laureáta Nobelovy ceny sira Paula Nurse.

S předmluvami biochemika Jana Konvalinky a astrofyzika Jiřího Grygara.

VÍCE

 

Další vydané tituly najdete v sekci Audioknihy



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.