Představujeme novou sérii Legie!

  • 2. října 2020 / napsal(a) Epocha
František Kotleta a Kristýna Sněgoňová, dvojice autorů naší fantastické edice, spojili své síly v nové sci-fi sérii Legie!

Co je Legie, kolik bude mít dílů, kdo se na její tvorbě podílí a kdy se do ní konečně budete moci začíst? Máme pro vás všechny odpovědi!

Operací Thümmel celá série začíná - první svazek připravuje František Kotleta

Vítá vás Legie

Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. Taková jsou pravidla tam venku. Lidé je zjistili v den, kdy na jejich planetu zaútočila invazní flotila neznámé civilizace. Krátká, ale tvrdá válka srazila lidstvo na kolena a udělala z něj otroky mimozemských dobyvatelů. Otroky, kteří si zaslouží život, jenom pokud budou svým majitelům věrní a užiteční. Ale dokud stojí poslední voják odporu, je tady vždycky naděje. Minimálně na pořádnou pomstu. A možná i něco víc.

Vítejte v sérii Legie – novém světě Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, space opeře temné, akční i zábavné, jak jen to chladný vesmír dovolí!

Píšeme spolu sci-fi seriál. Nemakáme pro Netflix, takže je to zatím jenom vytištěné na papíře. Je o světě, kde mimozemšťané obsadili planetu Zemi a partička svérázných hrdinů jim v rozvrzané vesmírné lodi zkusí, když ne nakopat zadek, tak alespoň okopat kotníky. A užít si přitom trochu zábavy. To platí hlavně pro čtenáře. – František Kotleta

Amanda - druhý svazek ze série Legie

Na co se těšit

Série Legie je společný autorský projekt Kristýny Sněgoňové a Františka Kotlety. Spisovatelé vytvořili sdílený svět v žánru space opery, knihy však píše každý z nich zvlášť. První svazek ze série s názvem Operace Thümmel napsal František Kotleta, druhý jménem Amanda připravila Kristýna Sněgoňová. Sami autoři popisují svou sérii jako seriál ve stylu Firefly nebo Hvězdná brána. Čtenáři se mohou těšit na fantastické vesmírné rasy, nesourodou posádku lodě Kraksna a pořádnou porci akce a napětí. Autoři chystají celkem 12 dílů, které však bude možné číst i samostatně bez znalosti těch předchozích. 

Kotleta má plán vydávat všechno, co bude na Legii skvělé, za své, já mám plán tajně prodat práva Netflixu a stát se boháčem. Píšeme ji ale hlavně proto, aby si čtenáři užili pořádné vesmírné dobrodružství. Ve světě, kde být člověkem nemá žádnou cenu, na lodi, která nejenže má ta nejlepší léta dávno za sebou, ale která asi ani nikdy žádná neměla, a s posádkou, která bude mít co dělat, aby ručičku vah vychýlila aspoň trochu ve prospěch lidstva. – Kristýna Sněgoňová

IMG_1972

Kdy to vyjde? 

První díl série s názvem Operace Thümmel právě teď připravuje tiskárna a v našem e-shopu přistane 22. října. 

Druhý díl, Amanda, prochází v tuto chvíli redakcí a jeho vydání je plánováno na třetí listopadový týden. 

Na další díly se pak můžete těšit v přístím roce.

Kde to koupím? 

Legii pořídíte už brzy na našem e-shopu, zůstaňte tedy naladěni a sledujte naše sociální sítě, aby vám neunikla žádná ukázka, soutěž nebo novinka, které k Legii chystáme! 

Facebook: Fantastická Epocha

Instagram: Nakladatelství Epocha 



V NAKLADATELSTVÍ BRZY VYJDE

ANEB NA CO SE TĚŠÍME

Copyright © 2002 - 2024 , Nakladatelství Epocha s.r.o.